De waarde van een mooie pen

Het is weer zo ver, de verjaardag van iemand waarvan je geen idee hebt wat je voor hem of haar moet kopen. Dat is voor veel mensen het geval. Wel iets van een hogere waarde en iets speciaals heb je besloten, het is immers een bijzondere gelegenheid. Maar wat ga je diegene die nu kopen? Ooit al eens gedacht aan een mooie pen kopen? Pennen zijn ook een wereld waar steeds meer online gebeurd, een veelvuldig gebruikt voorwerp. Iedereen gebruikt dagelijks wel een pen.

Soorten pennen

Pennen heb je in veel soorten, maten en kleuren. De een schrijft beter dan de ander, en sommige al helemaal niet omdat de vulling leeg is. Iedereen heeft in zijn leven zo waarschijnlijk al heel wat pennen versleten. Voor de ene is de ene pen fijner om te schrijven en voor iemand anders weer een andere pen.

Waarom een luxe pen?

Allereerst heeft een luxe pen een bepaalde uitstraling en klasse over zich heen. Het is daarom een leuk cadeau om te geven, wetende dat de degene die het cadeau aanneemt in alle waarschijnlijkheid ook gaat gebruiken. Zonde hoeft hij of zij het niet te vinden, want de pennen kunnen gewoon voorzien worden van nieuwe vullingen. Daarbij kan de gebruiker de pen ook bijvoorbeeld alleen maar gebruiken voor speciale gelegenheden. En ook als degene de pen helemaal niet wilt gebruiken en er alleen met veel bewondering naar wilt kijken, staat hij of zij daar natuurlijk vrij in.

Verfijnd schrijven

Uiteindelijk is een pen wel bedoeld om mee te schrijven en dat is ook precies waar een luxe pen voor bedoeld is. Sterker nog, het maakt het schrijven alleen leuker en makkelijker. Luxe pennen geven een verfijndere schrijfervaring met meer grip voor de vingers. Het meeste onderscheid maakt een luxe pen toch wel met de uitstraling.

Montblanc Bonheur Nuit Vulpen

De mont blanc vulpen is toch wel een van de mooiste pennen. De montblanc pennen hebben een cominatie van glanzend- en mat zwarte onderdelen. Er is tevens een ontwerp van vallende sterren in de pen punt gemaakt. Dit alles maakt de montblanc tot een prachtig schrijfinstrument.

Persoonlijker maken

Het schrijfinstrument, oftewel de pen, kan nog mooier worden gemaakt door deze uniek en persoonlijk te maken. Zo kan de pen ook gegraveerd worden. Het graveren bestaat uit maximaal twee regels tekst waar bijvoorbeeld een korte boodschap of een naam op kan worden ingezet. Dit maakt dat een al unieke pen nog unieker wordt en voor de gebruiker een extra waarde creƫert. Het geven van (persoonlijke) luxe pen kan op vele gelegenheden. Om te beginnen kun je het bijvoorbeeld als geschenk bieden op een bruiloft waardoor er een herinnering aan de pen verbonden blijft. Ook kun je denken aan een geschenk aan een medewerker die jaren lang bij jou in dienst is geweest. Het geven van een pen biedt niet alleen comfort tijdens het schrijven, het brengt ook een herinnering of gedachte met zich mee, zeker wanneer de pen gebruikt wordt.